Osoblje zaposleno u našoj ordinaciji poseduje izuzetno profesionalno iskustvo. Ovo se odnosi kako na tehničare koji realizuju radiografisanje tako i na lekare pod čijim se nadzorom obavljaju pregledi i koji vrše tražene analize. Kao stručni konsultant naše ordinacije angažovan je Prof.dr Zoran Rakočević. Već pet godina se, u saradnji sa Vašim stomatolozima, brinemo za zdravlje Vaših zuba. Poverenje koje nam neprestano ukazujete obavezuje nas da stalno unapređujemo kvalitet naših usluga. Zato želimo da nam svojim sugestijama i kritikama pomognete u tome.

Više o tome

U našoj ordinaciji su instalirani aparati koji predstavljaju potpuno nove tehnologije radiološke opreme ili pripadaju poslednjim generacijama konvencionalnih mašina koje se koriste u stomatološkoj radiologiji. Kao prva ordinacija na Balkanu koja koristi tehniku digitalizovane rendgenske slike doneli smo mnoge prednosti u odnosu na konvencionalne tehnologije: poboljšanje vizuelnih kvaliteta snimka, neuporedivo bolji stepen zaštite pacijenata tokom snimanja, eliminacija ponavljanja snimanja jer se kvalitet snimka moze korigovati tokom digitalizacije kao i stavljanje snimka u kompjutersku bazu odakle se u svakom trenutku moze ponovo štampati.

Više o tome

DSC05873

« 1 od 18 »

Više o tome

Stomatolozi

Poštovane kolege, Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da se specijalistička radiološka ordinacija Rendgen Cranex već petnaest godina bavi radiološkom dijagnostikom oboljenja dento-maksiofacijalne regije. U ordinaciji su instalirani aparati koji predstavljaju najnovija tehnoloska resenja u oblasti radioloske opreme.